Відкриті Уроки
Регіональний конкурс WorldSkills_Ukraine Технології моди 2021 у Львові
Холова Надія Йосипівна – Розкрій чоловічого жилету
Панчишин Оксана Степанівна -Основи товарознавства харчових продуктів
Похмурська Ольга Львівна – Приготування дріжджевого тіста опарним способом
Миськів Марія Мхайлівна – приготування заварного тіста і виробів з нього
Дмитрасевич Ганна Василівна – Приготування страв із сиру
Брезіцька Галина Романівна – Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Бокало О.Є. – Кишеня прорізна
Блащак Галина Василівна, відкритий урок на тему: «Приготування пісочного тіста та виробів з нього»
Телюк Л.М. Тема уроку «Обробка застібки вшивною планкою в блузі жіночій»