ОФІЦІАНТ, БАРМЕН
Терміни навчання:
На базі 11 класів: 1 рік 5 місяців.
Ми навчаємо офіціантів і барменів правилам обслуговування відвідувачів, сервіруванню столів, приготуванню змішаних напоїв, також учні вивчають асортимент і кулінарну характеристику страв та напоїв, правила роботи на контрольно-касових апаратах, англійську мову із професійним напрямом.
Перспектива професії у майбутньому
Офіціантам, барменам доводиться обслуговувати людей, а для цього потрібно постійно удосконалюватись. Саме тому багато здібних працівників продовжують навчатися у вищих навчальних закладах, зокрема в Інституті ресторанного сервісу і туризму, Львівській комерційній академії, Коледжі економіки і туризму, Львівському кооперативному коледжі економіки і права.
Наші випускники працюють у найпрестижніших ресторанах Львова. Через декілька років багато з них стають адміністраторами, керівниками підприємств, бізнесменами, а також самостійно відкривають ресторани, кафе та паби. Ця професія характеризується високими темпами розвитку.