Професія “Кондитер”

  1. Сучасні технології кондитерського виробництва: підручник. / [Гайдук О. В., Герлянд Т. М., Дрозіч І. А., Кулалаєва Н. В., Рома- нова Г. М.]. – Житомир: «Полісся», 2020. – 514 с.
  2. Ростовський В.С., Дібрівська Н.В., Пасенко В.Ф. Збірник рецептур. – К.: Центр учбової літератури, 2010. – 324с.
  3. Збірник матеріалів для проведення лабораторно-практичних робіт з професії «Кондитер» для учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з дисциплін професійно- теоретичної підготовки професії 7412 «Кондитер»/ Міністерство освіти і науки України, Науково-методична рада Луганського національного університету імені Тараса Шевченка – Старобільськ, 2019. – 464 с.
  4. Технологічне обладнання хлібопекарного виробництва: Електронний підручник
  5. Інтерактивний кулінарний словник